Kaffepresse Adv. Vacuum Coffee Syst

Dette er et kaffesystem med termos, kjele, kaffepresse og drikkekopper. Med dette settet får du nypresset kaffe på tur. Ta med varmt vann på den inkluderte termosen, eller bruk kjelen til å koke opp vann på brenner. Hell i kaffepulver, vent noen minutter og press ned. Dersom du ikke drikker opp all kaffen kan du helle den tilbake på termosen, og nyte den senere på turen. Inkludert i settet er: kjele med helletut og håndtak, kaffepresse, 500 ml termos, lokk til termosen med stort oppbevaringsrom til kaffepulver og to stk. drikkekopper. Settet kan enkelt pakkes sammen.
Settet er laget i rustfritt stål og plast, og er naturlig BPA- fri. Volum: 0, 5 liter.


Pris 560,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende
   Alle priser er beregnet ut fra trykklare filer

Antall


Produktfarge

Grå


Total pris kr
Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Kaffepresse Adv. Vacuum Coffee Syst
st
Stanley®

Stanley som merke har en rik historie på over 100 år. Stanley termosen ble funnet opp av William Stanley Jr., som for alltid forandret måten varme drikker ble oppbevart og konsumert, i 1913. Han kombinerte vakuum isolasjon og styrken av stål i en portabel flaske da han oppfant ståltermosen vi kjenner og elsker i dag.

I århundret etter, har hans termos utviklet seg fra konsept til ikon og blitt en essensiell del av arbeidsdagen, reiser og friluftsliv.

Stanley har blitt en del av talløse opplevelser og enda flere delte minner. Vi har vært der i daglige kaffepauser og like mange måltider gjennom termoser, mattermoser, kopper og flasker. For hvert år som går, fortsetter vi å gjøre vårt ypperste for å utvikle tidløse, men moderne, løsninger til dagens utendørs opplevelser.


Vis samtlige produkter fra Stanley®
Artikkelnummer ST1001698014
Material 18/8 rustfritt stål.
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.